DE FRIETBAR CENTRUM

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 667 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij De Frietbar Centrum. Meer weten? Ontdek meer

19 jan 2023 om 15:52 Medium friet?? Je kunt beter zeggen een klein kinderfrietje. Triest! En eten was niet erg warm. Smaak was wel goed
19 jan 2023 om 13:46 ZWAAR LEKKER BROODJE ECHT GOEIE SHIT MARIETJE DE CRIPSY CHICKEN IS LEVEN MAN DIT IS KWALITEIT DIT IS LEKKER IK GA ER VANAVOND WEER 1 VRETEN AL WEEG IK 100KG MAAKT ME GEEN ZAK UIT LANG LEGE DE CRISPY CHICKEN DAT IS LEVEN IK HEB OOK ZIN IN BIER
15 jan 2023 om 18:16 Dezen keer was het eten Helen maal koud
11 jan 2023 om 13:31 Heerlijk gegeten en de bezorger was er opmerkelijk snel.
9 jan 2023 om 23:33 Het frietje rendang was heerlijk en een goede portie! Service was ook top, zeker een aanrader!
30 dec 2022 om 11:32 Een heerlijk goed gevuld broodje crispy chicken gegeten. Ik kon het broodje binnen no time afhalen. Personeel was erg behulpzaam en vriendelijk weer
28 dec 2022 om 20:18 Vandaag broodje crispy chicken gehaald die het geld echt dubbel en dwars waard is! Super goed en veel belegd en de huisgemaakte saus is echt top. Daarnaast een frietje gegeten die mij hier nooit teleurstellen , zeker een aanrader !
28 dec 2022 om 19:03 Heerlijk gegeten! Goede kwaliteit en goede porties. Super vriendelijk personeel. Aanrader!
21 dec 2022 om 22:52 Aardig en attent personeel, en het eten smaakte erg goed.
20 dec 2022 om 15:21 Goed en snelle service, eten was top!
20 dec 2022 om 14:41 Altijd lekker eten wat in goeie porties komt! Een aanrader voor eenieder. Frietbar bedankt!!
20 dec 2022 om 13:38 Snelle bezorging op een zaterdagmiddag. Broodje was erg lekker. Aanrader!